Navigation
Draaikiepraam

19 juli 2023

Slim ventileren met PADK-beslag

Als het hard waait of regent, zet u de ramen waarschijnlijk niet snel open. Hetzelfde geldt als u niet thuis bent. Maar wat als u de woning tóch wilt ventileren, omdat het bijvoorbeeld erg warm of muf is binnen? Hoe doet u dat op een veilige en verantwoorde manier? Hier biedt het PADK-systeem de oplossing.

Wat is PADK?

PADK staat voor Parallel Afstelbaar Draai Kiep. Met dit systeem kunt u het draaikiepraam naast 'draaien' en 'kiepen' ook 6 mm naar binnen trekken. Hierdoor ontstaat rondom het hele draaideel een luchtkier.

Hoe werkt PADK?

Door deze luchtkier kunt u onder alle weersomstandigheden op een natuurlijke en veilige manier ventileren. Het PADK-systeem is, als het raam op slot zit, inbraakwerend en beschikt over het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

PADK-beslag

Voordelen PADK

PADK heeft verschillende voordelen ten opzichte van draaikiepramen. We zetten ze voor u op een rij: 

  • Altijd zorgeloos en veilig ventileren, óók als u niet thuis bent.
  • Geen klapperende deuren door de tocht.
  • Wanneer een raam in kiepstand staat, kunnen katten hier in vast komen te zitten. Met het PADK-systeem lopen katten geen risico.

Meer informatie

U kunt het PADK-systeem met eigen ogen bekijken in onze showroom. Heeft u nog vragen? We helpen u graag aan de juiste antwoorden. Neem contact met ons op voor meer informatie over PADK en onze andere kunststof-oplossingen.