Navigation
Don en Wim

Over ons

De gedachte achter DW

Don van Waard en Wim van Leeuwen werkten al jaren samen in de kozijnenbranche. Zij vonden elkaar in een gedeelde mening: klanten moeten persoonlijk geholpen en beter geadviseerd worden. Met deze gedachte sloegen Don en Wim de handen ineen en ontstond DW Kozijnen bv.

Kies voor DW Kozijnen voor:

  • Kwaliteit, van het product én van onze mensen
  • Een vriendelijke, persoonlijke behandeling 
  • Een duidelijk traject, wij hebben het proces van A tot Z in eigen hand

Hoe het begon

Op 26 juni 2001 schreven Don en Wim zich samen in bij de Kamer Van Koophandel. Ze begonnen met zijn tweeën op Taanderstraat 16a. Eerst kochten ze de kozijnen nog in, maar binnen drie maanden maakten Don en Wim de kozijnen zelf. Ze kochten machines en richtten de fabriek in. Overdag kozijnen maken, ’s avonds klanten bezoeken. Zo ging het iedere dag.

Schouders eronder

Al snel groeide het bedrijf. Taanderstraat 16b werd onderdeel van het bedrijfspand, daarna kwam 16c erbij en ook het team breidde uit. Maar dit ging niet zonder slag of stoot. In 2009 brak een grote brand uit. Het enige dat overeind bleef, was de fabriek. Dat was zeker de eerste paar maanden erg lastig, maar Don, Wim en het team zetten de schouders eronder en gingen door.

Don: “Als ik het niet zag zitten, pakte Wim mij op en andersom werkte dat precies hetzelfde. Dat is nu nog steeds zo. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en dat versterkt elkaar.”

Pand Taanderstraat

Alles onder één dak

Sindsdien zit DW Kozijnen in het pand op Taanderstraat 18. Het kantoor, de fabriek en de showroom vindt u allemaal onder één dak. En die gedeelde mening waar het allemaal mee begon, die delen wij nog steeds.

Van harte welkom in Katwijk!

Komt u een keer langs? U bent van harte welkom in onze showroom én in onze fabriek voor een kijkje achter de schermen. 

Meer informatie

VEKA-profielen

VEKA-profielen

VEKA is een Duitse leverancier van kunststof profielen. Net als bij DW Kozijnen staat kwaliteit bij VEKA hoog in het vaandel. Wij werken al jaren met plezier enkel met de profielen van VEKA. Zo kunnen we onze kwaliteitsbelofte waarmaken. 

Wij maken al onze kozijnen met de profielen van VEKA. Hiervoor gebruiken we drie verschillende profielseries: SOFTLINE 82 NL (verdiept), NL RETRO (retro) en AD (vlak). Zo hebben wij altijd een kozijn die past bij de uitstraling die u zoekt voor uw woning.